Foto: Privatna Arhiva

Uhapšen

STRAVIČNO: Prijavila bivšeg da ju je oteo i tri dana tukao i silovao više od 10 puta

Policija uhapsila N. M. (40) nakon što ga je nekadašnja partnerka prijavila za jezivo nasilje, a njegova bivša žena kaže da je sigurna da on to nije uradio

Crna Hronika

Beograđanin N. M. (40) uhapšen nakon što ga je bivša devojka I. B. prijavila policiji za otmicu, zlostavljanje i silovanje!

Kako nezvanično saznajemo, žrtva je ispričala da ju je N. M. tukao bejzbol palicom, kao i da ju je silovao više od 10 puta tokom trodnevnog zatočeništva. - Ispričala je u policiji da ju je bivši partner oteo 13. avgusta. Kako je navela, on ju je pozvao na sastanak, rekavši da želi da popričaju.

Kako je dalje navela, pristala je i on je došao po nju automobilom. Prema njenim rečima, N. M. je jedno vreme bio normalan, a onda je pobesneo kada mu je rekla da ne želi da se pomiri s njim - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

raskrsnica na kojoj je N. M. navodno izbacio bivšu devojku iz kolafoto: Privatna Arhiva

Udara je palicom

Kako dodaje, I. B. je potom rekla da ju je bivši odvezao u neku kuću, da joj je oteo mobilni telefon, kako ne bi mogla da zove pomoć, i tri dana je maltertirao. - Rekla je da je doživela pakao. N. M. ju je, kako je opisala, naizmenično tukao, čime god je stigao, i silovao je više od 10 puta - kaže izvor iz istrage i dodaje da je I. B. objasnila da ju je N. M. trećeg dana odvezao do Zvezdare i izbacio iz kola na ulicu.

- Navodno, pre nego što je izbacio iz kola, osumnjičeni je žrtvu išutirao i izudarao bejzbol palicom - kaže izvor i dodaje da je oštećena, pošto je došla sebi, uspela da ode do najbliže policijske stanice i prijavi zlostavljanje.

- Detaljno je objasnila šta se desilo. Policija je ubrzo pronašla i uhapsila osumnjičenog N. M., kome je određeno zadržavanje do 48 sati - kaže sagovornik. S druge strane, J. B., bivša supruga osumnjičenog Beograđanina, za Kurir kaže da je I. B. lažno prijavila silovanje.

- Njih dvoje su kratko bili u vezi, a ona nas poslednje dve godine maltretira. Prijavljivali smo je policiji, jer nismo mogli da izdržimo torturu, koju je iz dana u dan vršila nad svima nama. Pretila je svim članovima moje porodice, kao i N. M. - priča J. B. i nastavlja:

Rekla je: "Osvetiću se"

- Poslednji put je kod N. M. bila u ponedeljak. On je nije pustio da uđe u kuću, a ona mu je rekla: "Osvetiću ti se za ovo". Pretpostavljam da ga je tada prijavila policiji. Sklona je samopovređivanju, tako da nije isključena da je sama sebi nanela povrede. Naša sagovornica kaže i da njen bivši muž uopšte nema automobil.

- Kako je moguće da je izbaci iz kola, kada on ne vozi?! U periodu, za koji je ona navela da je N. M. držao zatočenu, on je bio kod kuće sa porodicom. Znam da joj je smetalo što smo nas dvoje u dobrim odnosima i posle razvoda. Ja sam sigurna da on to nije uradio, jer se poznajemo ceo život - završava bivša supruga uhapšenog N. M.

Kod lekara

Utvrđuje se da li je silovana

I. B. je posle davanja izjave predata lekarima, koji su je predlegali. - Stepen njenih povreda se još uvek utvrđuje. Takođe, obavljen je i ginekološki pregled kako bi se utvrdilo da li je silovana - kaže izvor.

Komšije

Uznemirila nas policija

Žitelji ulice na Zvezdari, gde je N. M. navodno iz kola izbacio unakaženu devojku, kažu da su videli policiju.

- Devojku ne poznajemo, ovde ima mnogo zgrada, podstanara, tako da ne poznajemo sve komšije. Uznemirile su nas policijske sirene, čim smo ih videli znali smo da se nešto krupno dešava - kaže komšija.

Kurir.rs - B. Travica - J. Spasić