Foto: Printscreen

LUDO SE ZABAVLJA

MAJKL DŽORDAN LUDUJE NA JADRANU! Snimljen dok skija na vodi, došao je zbog prijatelja, a jahta od 95 metara ga košta BOGATSTVO

Američki košarkaš Majkl Džordan, šestostruki NBA šampion i aktuelni vlasnik Šarlot Hornetsa ukrcao se na jahtu za koju se piše da je sagrađena 2020. godine, da je dugačka 95 metara, da ima šest paluba, a njeno iznajmljivanje košta milion evra sedmično.

Košarka

Po mnogima najbolji košarkaš svih vremena je privatnim avionom stigao na aerodrom u Resniku, kasnije i otišao u Tivat, gde je u Bokotorskom zalivu nastavio letovanje.

Džordan je stigao u Šibenik, rodni grad Dražena Petrovića, a tamo je postalo poznato šta, zapravo, radi Amerikanac. Naime, seo je na džet ski i ludo se zabavio, a u jednom trenutku je čak pao u vodu. Sve ovo je radio na Prukljanskom jezeru blizu Šibenika.

Dok je Džordan ludovao njegova supruga Ivet Prieto, deca i prijatelji otišli su da posete Nacionalni park Krka. Imali su nešto više slobodnog vremena jer je Džordan stigao u Split.

Džordan će 11. septembra sigurno biti u Nejsmitovoj "Kući slavnih" u Springfildu, gde će u "dom besmrtnih" uvesti svog dugogodišnjeg saigrača Tonija Kukoča, sa kojim se druži i vrlo često igra golf.

Leteći Majkl je i prethodnih godina putovao Evropom, pa je tako pre nekoliko godina posetio i Veneciju sa suprugom Ivet Prijeto, sa kojom je u braku od 2013. i sa kojom ima bliznakinje rođene 2014. Iz prvog braka sa Huanitom Vanoj ima troje dece, a nedavno je postao i deda.

Kurir sport