Foto: Starsport©

ZDRAVSTVENI BILTEN

NAVIJAČI PARTIZANA SU ČEKALI OVU VEST: Otkriven stepen povrede Sejdube Sume

Navijači na meču sa portugalskom Santa Klarom ispratili Gvinejca aplauzom kada je napuštao teren zbog povrede

Fudbal

Ofanzivni vezista Partizana Sejduba Suma, sredinom prvog poluvremena je zamenjen protiv portugalske Santa Klare u revanšu plej-ofa za Ligu konferencije. Suma je napustio teren zbog povrede, a zamenio ga je kapiten izraelske reprezentacije Bibras Natho. Iako se u prvi mah strahovalo da je u pitanju ozbiljnija povreda, iz Partizana je za Kurir potvrđeno da se radi o lakšoj povredi.

Fudbaleri Partizana su danas imali slobodan dan, a posle sutrašnjeg treninga biće poznato da li će Suma biti u konkurenciji za prvenstveni meč protiv niškog Radničkog na stadionu u Humskoj ulici, koji je na programu u nedelju od 21 čas. Fudbaler iz Gvineje je počeo "meč sezone" protiv Santa Klare u Beogradu, a nad njim je načinjen penal, koji je Rikardo "pretvorio" u vodeći pogodak.

Suma je bio u startnoj postavi, verovatno zato što je Partizan morao da juri prednost gostiju iz prvog meča na Azorskim ostrvima i napadao je od samog početka. Kada je napuštao teren na stadionu Partizana, navijači su Sumu ispratili aplauzom i još jednom pokazali koliko vole ovog fudbalskog virtuoza.

Kurir sport / L. D.