Foto: Dado Đilas, Printscreen

držao do sebe

LANE GUTOVIĆ JE TREBALO DA IGRA U OVOJ KULTNOJ SERIJI: Glumac odustao od uloge ZBOG JEDNE REČENICE posle razgovora sa producentom

Pop kultura
> 18:41h

Milan Lane Gutović preminuo je u sredu u 76. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Ono što je malo poznato jeste da je glumac trebalo da bude deo glumačke podele u seriji "Srećni ljudi", ali to se ipak nije dogodilo.

Naime, Lane je pre početka snimanja serije odustao do uloge.

foto: Dado Đilas

"Ja sam tražio jedan honorar pre nego što je počelo snimanje 'Srećnih ljudi'. A onda je došao producent i objasnio mi da ne može da mi da taj honorar zbog nekog poreza već može da mi da 100 dinara manje. E tada sam odustao", ispričao je Gutović u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Podsetimo, Milan Lane Gutović sahranjen je danas u Kumodražu u prisustvu porodice, prijatelja i kolega. Pored vidno utučene supruge pojavili su se i sinovi Spasoje i Janko.

"Uvek je išao težim putem, sada lakšim. Ostavio nas je da idemo bez njega. Hteo je da ode tiho i mirno, bez cveća, muzike i uz običan krst. Hteo je da ode nevidljivo, nismo mu to ispunili", govorio je sin Spasoje drhtavim glasom.

foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: