Foto: Promo

NOVAK SE VRAĆA, MERIDIAN ČASTI: Preuzmi bonus od 1.000 RSD, odigraj tiket i podrži Đokovića!

Sportska kladionica Meridian časti i ovog vikenda, pa vas samo jedan klik vod do fanstastičnog bonusa bez uslova od 1.000 RSD!

Sport

Ovih dana fudbal je u centru pažnje, ali vreme je da tome dodamo i malo tenisa. Onaj „pravi“ nismo gledali još od Olimpijskih igara, ali sada je vreme za spektakl i povratak Novaka Đokovića!

Dok se Novak priprema za novi, veliki izazov, vi se pripremite da mu pružite podrsšku kao nikada do sada! Verujemo da ćete biti pokraj TV ekrana i navijati za Đokovića, a pored toga – možete ozbiljno i da zaradite!

Kladionica Meridian rešila je da časti sve nove korisnike fantastičnim BONUSOM BEZ USLOVA! Sve što treba da uradite jeste da kliknete OVDE, registrujete se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i bonus od 1.000 RSD je vaš!

Naravno, na vama je kako ćete ga iskoristiti, ali predlažemo da iskoristite PROMO KVOTU na trijumf Novaka Đokovića na US Openu.

Ali, kladionica Meridian nije zaboravila ni na svoje verne članove, pa je za njih pripremila fantastičan BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%!

Dakle, zabava i zarada su zagarantovane – prepustite se čarima koje vas čekaju na meridianbet.rs i uživajte!

Promo