Foto: Printscreen/Instagram/trayslounge

zanimljivo

IMAM 50 I NE ŽELIM DA SE ODREKNEM MINIĆA: Optužuju je da se ne oblači u skaldu sa svojim GODINAMA, ali ona za to NE MARI! (FOTO)

Žena

Iako neki smatraju da iscepane farmerke nisu prikladne za osobe starije od 35 godina, modna urednica Trejsi Lia Sajer nikako se ne slaže sa ovim tvrdnjama.

- Uskoro ću napuniti 50 godina i ne pomišljam iz svog ormara da bacim trenerke, bikinije, kratke pantalone ili bilo šta drugo što se smatra "neprikladnim" za nekoga u mojim godinama - rekla je Trejsi koja voli da odbacuje "modna pravila", a sve to dokumentuje na svom Instagram profilu i ne obazire se šta drugi misle o tome.

- Ono što je za mene bilo ključno jeste pogledati se u ogledalo i prihvatiti ko sam i kako izgledam. Naučila sam da volim svoje bore. To mi je pomoglo da pronađem sebe i shvatim šta mi odgovara - otkrila je.

Trejsi često nosi kratke pantalone, suknje kao i iscepane farmerke .

- Vikendom se ponekad uskladim i sa svojom ćerkom, koja će uskoro napuniti 18 godina, u odgovarajućim iscepanim farmerkama. I da, kolena su mi pomalo naborana, ali mislim da to dodaje njihovom šarmu - kaže Trejsi i savetuje svim starijim ženama da ne postavljaju sebi neke stilske ili modne granice.

- Kako starimo često se govori da nosimo ono u čemu se osećamo prijatno, što nije loše i oblačenje može učiniti bez stresa. Međutim, ako ne pokušate nešto drugačije, nikada nećete znati kako se osećate u tome. Stoga nemojte nametnuti sebi neka ograničenja. Nikada niste prestari da nešto obučete. Probajte i nosite ako se u tom osećate srećno - rekla je Trejsi koja takođe obožava da nosi bikini.

- Bikiniji su za svakoga i ja obožavam da ih nosim. Nemam apsolutno nikakvu nameru da ih se ikad odreknem kao i s*ksi donjeg veša - dodala je, a piše "The Sun".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: