Foto: Profimedia

gotovo

PARTIZAN ZAVRŠIO POJAČANJA! Parni valjak ne gubi vreme: Holanđanin i Srbin oblače crno-beli dres!

Sjajne vesti za navijače Partizana.

Fudbal
> 17:24h

Nakon fantastično započete sezone, maksimalnog učinka i liderske pozicije u Superligi Srbije i plasmana u grupnu fazu Ligu konferencija crno-beli su rešili da se pojačaju.

Poslednjeg dana prelaznog roka Partizan će dobiti dva pojačanja.

Nemanja Miletić iskusni defanzivac vraća se u Partizan i potpisaće ugovor na godinu dana.

Sticaj srećnih okolnosti je ponovo spojio Partizan i Miletića, pošto je iskusni fudbaler iznenada raskinuo sadarnju sa Al Raedom, iako je u protekloj sezoni bio standardan prvotimac i kao nagradu za dobre partije produžio isprva dvogodišnji ugovor za još sezonu.

foto: Starsport©

Međutim, kako je fudbal u arapskim zemljama još na nivou "opita", bez jasnog plana i strategije, sa konstantnim promenama timova, pomenuti klub je potom odlučio da sve menja iz korena i zahvalio se svim strancima na saradnji, što je Miletiću omogućilo "čiste papire" i finansijsku nadoknadu za dve godine unapred.

Takođe krilni napadač holandskog Tventea Kvinsi Menig dogovorio je saradnju sa crno-belima i on će potpisati ugovor na tri godine.

Menig je prošao Ajaksovu školu fudbala, a za prvi tim slavnog holandskog kluba odigrao je tri meča. Prosleđen je u Cvole gde je na 66 utakmica upisao 15 golova. Zatim je usledio transfer u francuski Nant, pa engleski Oldam i povratak u Cvole.

U Tvente je stigao 2019. godine kao slobodan igrač.

Prošle sezone odigrao je 33 utakmice i postigao osam golova

Ugovori sa dvojicom novajlija biće potpisani tokom dana ili najkasnije u sredu.

Kurir sport