KURIR TELEVIZIJA

KURIR TELEVIZIJA U KUĆI PARAOLIMPIJCA KOJI JE DONEO ZLATO SRBIJI! Porodica Ristić presrećna, očekuju još medalja

Paraolimpijada

Strelac Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na paraolimpijskim igrama u Tokiju, prvu u nizu za tim Srbije, gađajući vazdušnom puškom u ležećem stavu. Ekipa naše Kurir televizije, posetila je porodicu zlatnog Kragujevčanina i čestitala im.

Ristići danas ovako proslavljaju veliki Draganov uspeh, koji je na ovogodišnjim paraolimpijskim igrama upucao zlato za Srbiju. Malo je reći da je porodica ponosna na njega.

foto: Kurir televizija

- Ja sam uvek tvrdio još od 2010. da njega teško ko može da pobedi u ovom stavu, sem on sam sebe - kaže Tomislav Ristić, ponosni Draganov otac.

- Sve se to isplatilo trudom i radom, današnja naša situacija je jako pozitivna i pod velikom smo tremom - kaže Draganova supruga, Snežana Ristić.

Osam godina nakon nesreće koja mu je promenila život, Dragan je počeo da trenira streljaštvo i vrlo brzo postao evropski I svetski šampion. Zlatna medalja na paraolimpijskim igrama je kruna njegove karijere, a na celom putu, porodica mu je najveća podrška.

foto: Kurir televizija

- Pratimo ga i podržavamo ga. Dete i ja ga pratimo na pripreme - navodi Snežana.

- Ja sam od 2008. godine svaki dan sam sa njim na treningu - kaže Tomislav.

Naša ekipa, pratila je zlatnog Dragana Ristića i tokom priprema za Tokio. On je još tada istakao da veruje u pobedu.

foto: Kurir televizija

- Medalja mi je uvek želja i cilj, od tri discipline dve mi baš dobro idu i nadam se da ću u njima proći uspešno - kaže Dragan za našu televiziju.

Ristić je osvojio zlato vazdušnom puškom u ležećem stavu, ali paraolimpijske igre za njega još uvek nisu gotove. U subotu ga očekije gađanje u kategoriji malog kalibra.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU