Foto: Promo

IT STUDIJE nakon kojih čak 92,86% diplomaca postigne uspeh u karijeri

Edukacija

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije − ITS je škola koja je, po ugledu na najprestižnije svetske univerzitete, smeštena u okviru jedne od najvećih IT kompanija u regionu.

Ovakva pozicija predstavlja najbolji spoj obrazovanja za poslove budućnosti u IT-ju i modernog poslovanja u velikoj IT kompaniji.

Ono po čemu se studije na ITS-u izdvajaju od ostalih jeste to što se studentima pruža jedinstvena prilika da još tokom školovanja učestvuju u pravim projektima. Takođe, razvijaju svoje poslovne veštine u kontaktu sa IT inženjerima i imaju uvid u to kako će izgledati njihova buduća radna mesta. Studentima koji se pokažu kao najbolji odmah nakon studiranja obezbeđeno je radno mesto i perspektivna karijera u Comtradeu, jednom od najpoželjnijih poslodavaca u regionu.

Najuspešniji diplomci dolaze sa ITS-a

Da se odlična kombinacija ekspertskih znanja i prakse isplati, pokazuju i izvrsni rezultati studenata diplomaca na ITS-u. Mali broj škola može da se pohvali izuzetnim rezultatom od 92,86% uspešnih studenata.

Tačnije, čak 85,44% ITS diplomaca se zaposlilo (u struci), a 7,42% njih nastavilo je školovanje na nekom od prestižnih univerziteta u zemlji ili inostranstvu. Ovakvi podaci pokazuju koliko je IT perspektivna oblast, ali i koliko je studiranje na ITS-u visokokvalitetno.

Kompanije u kojima rade studenti ITS-a neke su od najuspešnijih u IT industriji: Orion telekom, Asseco SEE, Omnicom Solutions, Comtrade, Questys Solutions, Performance Technologies, Saga, Mozzart Bet, eFRONT, eGaming Consulting i mnoge druge.

foto: Promo

Najmodernija škola u regionu

Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS osnovale su dve vodeće regionalne kompanije u oblasti obrazovanja i IT-ja – LINKgroup i Comtrade i smestile je u središte najvećeg IT centra na našim prostorima.

Prostor ITS-a daje mogućnost studentima da uče u najsavremenijim uslovima. Svaki student ITS-a dobija TESLA tablet, koji svakodnevno koristi u nastavi, dok im je na raspolaganju i moderna stručna literatura koju su napisali profesori ITS-a (preko 40 izdanja).

Takođe, ITS koristi naprednu Platformu za podršku učenju, jedinstvenu u Srbiji, kako bi svojim studentima olakšao studiranje. Ova platforma predstavlja dodatni resurs za savladavanje nastavnog gradiva, gde studenti svoje znanje samostalno dopunjuju kroz online kurseve, multimedijalna predavanja, testove za vežbanje i chat komunikaciju sa profesorima i kolegama preko interneta, čime je sticanje znanja maksimalno olakšano.

Još jedna posebna pogodnost za studente ITS-a jeste i mogućnost praćenja nastave preko interneta, putem Live streama. Na ovaj način sva predavanja ostaju sačuvana i u video-arhivi, pa studenti mogu ponovo da ih pogledaju u svakom trenutku.

ITS studijski programi su drugo ime za uspeh

U kreiranju studijskih programa ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja iz oblasti računarskih nauka, implementirani najkvalitetniji programi i ugrađena bogata iskustva osnivača, proistekla iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.

Kao studenti ITS-a imate mogućnost da se usavršavate u 4 najaktuelnije i najplaćenije IT oblasti:

Informacione tehnologije − Program obuhvata celokupan proces projektovanja, izrade i implementacije softvera, programiranje, ovladavanje brojnim jezicima i tehnologijama.

Računarska multimedija − Obuhvata oblast web i grafičkog dizajna, multimedija, vizuelnih komunikacija, produkcije i dinamičkih vizuelnih principa.

Informacioni sistemi − Program za IT lidere i buduće direktore IT kompanija, osposobljava studente za upravljanje poslovnim sistemima i velikim IT projektima.

Elektronsko poslovanje − Naučite da pokrenete e-poslovanje, da kreirate web aplikacije i sisteme, ali i da naučite tehnike promocije i prodaje na internetu.

Tu su i akreditovane master studije za IT − Kako navode iz ITS-a, dvogodišnje master studije pružaju širok spektar ekspertskih znanja iz informacionih tehnologija, što studentima omogućava da postanu neki od najtraženijih stručnjaka današnjice, sa zvaničnom diplomom master strukovnog inženjera informacionih tehnologija.

foto: Promo

Želiš profitabilnu karijeru? Upiši ITS već sada po najpovoljnijim cenama

Zbog svega navedenog, ali i zbog mnogih drugih razloga, budući IT stručnjaci prepoznaju ITS kao nabolji izbor za nastavak svog školovanja, a usled velikog interesovanja, najveći broj mesta popuni se već u predupisnom roku.

Svima koji žele da započnu najtraženije IT studije iz ITS-a poručuju da iskoriste posebne pogodnosti ranijeg upisa i izaberu neki od najmodernijih studijskih programa. Prijavu možete poslati preko sajta its.edu.rs ili pozivom na broj telefona: 011/40-11-216.

Promo