Foto: Nemanja Nikolić

nije ih štedela

MAJA JE SVA VEŠTAČKA, NIJE NI LEPA NI ZGODNA, A TARA JE ZA PSIHIJATRIJU! Gledateljka urnisala zadrugarke, stavljene na STUB SRAMA

Rijaliti
> 23:14h

Mina Vrbaški i Ermina Pašović gostovale su zajedno u emisiji, a onda se uključila gledateljka koja je prvo pohvalila njihov izgled.

- Ti si u Zadruzi postala punoletna, bila si devojčurak. Ja sam te gledala i vidim da si mnogo napredovala do sada - prokomentarisala je gledateljka.

- Da, dobila sam poklone iz Afrike, to znači da sam daleko dogurala i baš mi je drago zbog toga - rekla je Mina.

foto: Printscreen

- Ja sam obećala, u Zadruzi mi je bilo teško, nije isto kao i napolju. Ovde se uključuju gledaoci pa kritikuju, lako je to, ali u rijalitiju je mnogo teško - odgovorila je Vrbaški.

- Moram da kažem za Taru, ona je za psihijatriju, lomila je ona kuću tamo i pravila haos - prokomentarisala je gledateljka.

foto: Printscreen/Pink

- To sve zavisi od detinjstva, sa kim si odrastao i ko te je odgajao - ubacila se Mina.

- Svako od nas je imao neko detinjstvo ali pojedini zadrugari se ponašaju baš loše i ružno - završila je gledateljka.

Gledateljka je pohvalila izgled Ermine Pašović, pa je prokomentarisala njeno učešće koje je skroz suprotno sada i u Zadruzi.

foto: Printscreen

- Ja to radim iz dosade, šta tamo drugo da radim - odgovorila je Ermina.

- Ali ružno je da se šetate u tangama, tako idete polugole. Samo da kažem za Maju Marinković, nije zgodna, nije visoka, nije lepa, ona nema obline, ona je jedno džepno izdanje. Šta je uradila od face, sva je veštačka, i kosa i s*se - prokomentarisala je gledateljka.

foto: Printscreen/Pink TV

- Nije istina, sve su operisane, samo je razlika u hirurzima - ubacila se Ermina.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: