Foto: Profimedia

ne voli da se seća

MILJENIK ŽENA PROLAZI KROZ PAKLENE DANE: Hju Džekmen ostao bez bitne osobe koja mu je olakšala mučan period ŽIVOTA

Pop kultura

Glumac Hju Džekmen objavio je na društvenim mrežama tužnu vest da je njegov otac Kristofer Džon preminuo u 85. godini života. Uz očevu fotografiju objavio je i dirljiv status koji je malo koga ostavio ravnodušnim.

"U ranim satima na Dan očeva (Australija) moj tata je mirno preminuo. Ispunjen sam dubokom tugom, ali u isto vreme i ljubavlju i zahvalnošću. Moj je tata je jednom rečju bio izvanredan. Život je posvetio porodici, poslu i veri. Molim se da je sada u miru sa Bogom", napisao je Hju.

Kristofer je Hjua i njegovu dvojicu braće odgajio kao samohrani otac, jer je slavni glumac imao tek osam godina kada ih je majka Grejs napustila i preselila se iz Australije u Veliku Britaniju.

"Bilo je to traumatično. Mislio sam verovatno da će se vratiti, ali takvi osećaji samo su se nastavljali", izjavio je jednom prilikom i dodao kako je majku nakon što ga je napustila viđao otprilike jednom godišnje.

Tek kada je imao 12 godina shvatio je da se ona više neće vratiti, a toga se prisetio i u intervjuu za "60 Minutes".

"Moj otac je moja stena. Od njega sam naučio sve o lojalnosti, pouzdanosti, ostanku iz dana u dan, bez obzira na sve", izjavio je tada.

Za The Australian Women's Weekly otkrio je i da se godinama osećao traumatiziranim i posramljenim jer ga je majka napustila, ali ipak da je godinama kasnije uspeo da razgovara sa njom i shvatio da otišla jer je vodila svoje bitke koje on kao dete nije mogao da razume.

"Znam da se borila. Bila je u bolnici nakon što sam se ja rodio, patila je od postporođajne depresije", izjavio je Hju tada.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: