Foto: Facebook/Goran Vesić, Profimedia

VESIĆ PRIREDIO VEČERU ZA MAESTRA PA OTKRIO

ČUVENI PLASIDO DOMINGO VELIKI JE NAVIJAČ NOVAKA ĐOKOVIĆA: U pola tri noćas, posle koncerta i večere, otrčao da gleda Noletov meč!

Beograd
> 14:18h

Maestro Plasido Domingo, koji je sinoć održao spektakularan koncert na Tašmajdanu u Beogradu, bio je potom na večeri, koju je u njegovu čast priredio zamenik gradonačelnika Goran Vesić i to do pola tri noćas, kada je otišao da gleda prenos meča Novaka Đokovića na JU ES Openu.

foto: Facebook/Goran Vesić

- Imao sam tu čast i zadovoljstvo da posle koncerta priredim večeru za Plasida Dominga. Pričao nam je kako je veliki navijač Novaka Đokovića i otkrio da najbolji teniser sveta lepo peva. Na kraju večere, koja se završila oko 02.30 sati, Plasido Domingo mi je rekao da ide "sada da gleda Novaka Đokovića" - napisao je Vesić na svom Fejbuk profilu i dodao da maestro navija za Fernarda Alonsa u Formuli 1 i da ne propušta utakmice Real Madrida.

Vesić je naveo i da mu je Plasido Domingo rekao da je iznenađen koliko se Beograd razvio od njegovog poslednjeg dolaska, da mu je pričao kako je daleke 1965. nastupao sa našom poznatom umetnicom Bredom Kalef.

foto: Facebook/Goran Vesić

- Čast mi je bilo u ime Beograđanki i Beograđana da provedem vreme sa najvećom operskom zvezdom našeg vremena. Nadam se da će brzo imati ponovo koncert u našem gradu. Beograd ga čeka raširenih ruku - napisao je Vesić, koji je maestru poklonio grafiku srpske prestonice sa izgledom iz srednjeg veka i svoju Knjigu o Beogradu.

Kurir.rs