Foto: EPA/Franck Robichon, Profimedia

neće više da se odmara tu

ZAVIRITE U LUKSUZNU VILU LEONARDA DIKAPRIJA: Ako imate 10.000.000 $ možete da je kupite, a nalazi se na PLAŽI MILIJARDERA! (FOTO)

Pop kultura
> 16:05h

Slavni glumac Leonardo Dikaprio je kupio kuću na "Plaži milijardera" u Malibuu nakon uspeha filma Titanik. Luksuzna rezidencija se sastoji od tri zasebne zgrade, a uključuje i teretanu i kancelariju.

foto: Profimedia

Oskarovac Leonardo Dikaprio (46) se ovog leta posvetio kupovini i prodaji nekretnina. Glumac je u maju kupio četvorosobnu kuću u Los Felizu za 7.1 milion dolara, a zatim je stavio na prodaju vilu u istom mestu u kojoj je navodno živeo član njegove porodice.

foto: Profimedia

Dikaprio je nakon toga za 13.8 miliona dolara kupio kuću u Malibuu, gde već ima jednu luksuznu rezidenciju koju je kupio još 1998. nakon uspeha Titanika. Sada staru kuću, koju je kupio za 1.6 miliona dolara, prodaje za čak 10 miliona.

foto: Profimedia

Radi se o vili sa pristupom okeanu izgrađenoj 1950. godine koja je kasnije obnovljena. Površina joj je 1715 kvadratnih metara, a nalazi se na plaži Karbon u Malibuu, koja se često naziva i "Plažom milijardera".

foto: Profimedia

Vila uključuje tri zasebne zgrade - glavnu kuću sa četiri spavaće sobe, gostinjsku kuću sa dve spavaće sobe i potkrovlje sa dodatnom spavaćom sobom, teretanu i kuhinjom.

Kuća ima dve terase, koje osiguravaju dovoljno prostora za odmor i uživanje u pogledu na plažu.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: