Foto: Printskrin/Instagram

dno dna

VELIKI SKANDAL NA MMA SPEKTAKLU U ŠIBENIKU: Hrvatski navijači Crnogorcima psovali srpsku majku i vikali ustaške pokliče!

Sramno ponašanje publike, ali i takmičara hrvatskog porekla iz Argentine

Ostali sportovi
> 14:53h

Ustaški povici i psovanje srpske majke, ukratko tako bi moglo da se opiše MMA veče koje je u subotu održano u Šibeniku. Borba Argentinca Fransiska "Kroate" Barija i Crnogorca Vase "Psihopate" Bakočevića nije mogla proći bez skandala i incidenata.

foto: Printscreen Youtube

Sam meč trajao je ne više od pola minuta, kada se Bakočević sam povredio, a Argentinac hrvatskog porekla to iskoristio da meč završi "giljotinom" posle čega je sudija prekinuo dvoboj. Posle toga Kroata je urlao, vičući kako je "za dom spreman", a publika je Bakočeviću i njegovim trenerima, pre i posle meča, psovala srpsku majku.

foto: Printskrin/Instagram

O ovim dešavanjima pričao je Savo Hitmen Lazić, jedan od Bakočevićevih sparing partnera i prijatelja:

- Kad god mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, usrani ljudi me uvere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi jebale majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske, sliku na KSW u Zagrebu gde smo se osećali kao kod kuće. Kroatinu reakciju razumem i nisam zamerio urlanje "Za dom spreman", razumem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude delim na ljude i neljude!

Kurir sport