KURIR TELEVIZIJA

ADRENALIN TUČE! Takmičarima matematika zadala MUKE, preznojavali se!

Jesenji TV program

U večerašnjoj emisiji susreli su se pobednik iz prošle epizode Mane Sekulić i Milenko Barišić.

Odmah na početku došlo je do "žestokog okršaja", ali je pobedu u prvoj igri odneo Mane. Milenka je poslužila loša sreća, a ne i brzopletost, pa je omašio broj i umesto broja 25, mislio je da je tačan broj 24.

U drugoj igri "Daj mi slovo" Mane i Milenko osvojili su isti broj bodova, dok je treća igra "Abakus" prošla lošije, te su oba takmičara osvojili nula poena. Takmičarima večeras matematika nije bila jača strana.

foto: Kurir televizija

Milenko je pogrešio u igri "Štafeta", pa je pet bodova pripalo Manetu. Mane je u igri Magelan briljirao osvojiviši 32 boda, a u igri "Do vrha" isti broj bodova kao i Milenko.

Krajnji rezultat je 86:47, pobednički niz je nastavio Mane Sekulić.

foto: Kurir televizija

"Kviz je odličan, gledao sam i prethodne cikluse, zato sam se i prijavio. neobičan je. Nadam se da ćemo se ponovo družiti", rekao je Milenko, koji je dodao da mu je Kurir omiljena igra.

Njegov protivnik, međutim nije bio zadovoljan večerašnjim rezultatom.

"Danas sam se malo obrukao u matematici. Zvaću ćerku koja je profesor matematike da malo poradimo na ovome. Nisam toliko loš koliko je danas ispalo. Stvarno je bilo očajno, bolji sam, ali poradiću na tome. Gore ne može, biće bolje!", našalio se pobednik za kraj.

Pobednik kviza "Mozaik" dobija 300.000 dinara i nagradno putovanje u egzotičnu zemlju.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE UŽIVO PRATITI KURIR TELEVIZIJU.