očekujte neočekivano

SEKA I RAŠA SPREMNI ZA NOVU SEZONU MAJKI I SNAJKI! Otkrili novine koje nas očekuju, takmičarkama neće biti lako!

Jesenji TV program
> 15:42h

U okviru nove programske šeme Kurir televizije počinje i novi serijal popularne emisije Majke i snajke. A u okviru ovog najgledanijeg kulinarskog takmičenja na našim prostorima „Majke i snajke“ nastali su segmenti emisije „Rašina kuhinja“, gde kuvar Raša Vlačić priprema jela koja se tog dana spremaju u emisiji „Majke i snajke“. Gledaoci će imati priliku da se upoznaju sa modifikovanim receptima u izvedbi ednog uspešnog kulinarskog majstora. Šta sve možemo očekivati otkrio nam je upravo Raša koji je bio naš gost u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

- Apsolutno je sve novo, bilo bi zanimljivo da počnu da se takmiče na primer zet i tašta (našalio se Raša). U novoj sezoni možemo očekivati više kuvanja, to je ono što su naši gledaoci tražili. Ja moram da pomažem majkama i snajkama, ali ovo je ipak takmičenje. Kako bismo lepo rasporedili pomoć, Seka je ta koja to dozira. U novoj sezoni možete videti da ću ja duže degustirati hranu, način glasanja će biti tajno. Gledaoci će znati, ali takmičari ne. Imaćemo i tajnog člana žirija, tako da nas čeka dosta iznenađenja - rekao je Raša.

foto: Kurir televizija

Seka Aleksić u novoj sezoni emisije Majke i snajke osim što je i dalje zabavna i harizmatična, Seka ima novu figuru. Tokom letnje pauze uspela je da smrša, a kako joj je to pošlo za rukom otkrila je u razgovoru za Puls Srbije.

foto: Kurir televizija

- Ja sam tek počela sa posebnom ishranom i skinula sam 6kg, jako je teško sve probati od jela i imati liniju kakvu priželjkujete. Ja sam osoba koja uvek priča o višku kilograma, za mene je najbitnije kakvu harizmu ima žena i da je zdrava. Mi se uvek trudimo da se posvetimo takmičarima, imali smo svašta u prošloj sezoni. Kuvana, neskuvana jela, smeh, suze. Šou je veoma zanimljiv, on je namenjen kompletnoj porodici. Mogu da gledaju i deca i stariji i jako je edukativan. U svakoj emisiji ima ponešto da se nauči. Kad smo Raša i ja u pitanju, mi se dopunjujemo. Funkcionišemo kao velika porodica ovde. - rekla je Seka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/M.L.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video: