Foto: FK Čukarički

SUPERLIGA

SAŠA ILIĆ POSLE NULE U LUČANIMA: Nezadovoljan sam samo rezultatom

Fudbal

Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić rekao je danas da je nezadovoljan jedino rezultatom utakmice protiv Mladosti u Lučanima i dodao da je zadovoljan karakterom koji su pokazali njegovi igrači.

"Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, nezadovoljan sam jedino rezultatom. Možda smo imali koju priliku više od Mladosti, pogodio je Docić i prečku iz slobodnog udarca, još nekoliko mogućnosti sa strane koje nismo realizovali. Šta je, tu je, idemo dalje", rekao je Ilić, prenosi klub.

Čukarički je na gostovanju Mladosti u Lučanima osvojio bod (0:0), u utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Bili su Brdjani bliži trijumfu, posebno u finišu meča, kad je Marko Docić pogodio prečku.

Ekipa Čukaričkog je bila desetkovana pred ovaj susret, lišena pomoći Darka Puškarića, Srdjana Mijailovića, Ibrahime Endijaea, Asmira Kajevića i Bojice Nikčevića, a za pola sata igre bili su spremni Stefan Kovač, Miladin Stevanović i Nemanja Tošić.

"Odigrali smo baš takmičarsku utakmicu, sa mnogo elana, želje. Imali smo zaista mnogo kadrovskih problema, sa šest-sedam povredjenih prvotimaca, koji su bili nosioci igre. Većina momaka koji su nastupili u Lučanima bilo je mladje od 22 godine. Pokazali su karakter", kazao je Ilić.

Naredni susret Čukarički će odigrati u subotu u okviru devetog kola Super lige Srbije, kada će na Banovom brdu ugostiti ekipu subotičkog Spartaka.

Kurir sport/Beta