Foto: Privatna Arhiva

BOKS

U VALJEVU ODRŽAN MEMORIJALNI TURNIR POSVEĆEN LEGENDARNOM SLOBODANU LAZIĆU: Zvezdinoj legendi JELISIJEVIĆU priznanje od DOŠLJAKA

Bokserski turnir posvećen legendarnom Slobodanu Laziću Cimeru, bio je veliki događaj za Valjevo koje je odalo počast jednom od svojih najvećih sportskih velikana

Ostali sportovi

Među učesnicima su bili i bokseri Crvene zvezde koji imaju šampionske amabicije u Regionalnoj ligi, pogotovo od kada su na čelu kluba novi predsednik Vladan Miketić i sportski direktor Zlatko Došljak.

- U ime Crvene zvezde želim da se zahvalim domaćinima na gostoprimstvu, uručenoj zahvalnici i svim lepim rečima kojim su nas dočekali. Čast mi je što sam bio deo ovog velikog događaja. Emocije i uspomene na pre svega divnog čoveka i velikog šampiona Slobodana Lazića bile su prisutne na svakom koraku u Valjevu - rekao je Zlatko Došljak.

foto: Instagram

Nekadašnji šampion i osvajač bronzane medalje sa Evropskog prvenstva u boksu u Beogradu 1973. godine Živorad Žika Jelisijević, poznatiji kao Žika Šnicla, došao je u Valjevo iz obližnjeg Lajkovca u znak pažnje prema dugogodišnjem prijatelju i saborcu u srpskom boksu Slobodanu Laziću. Jelisijeviću, koji je bio i sportski direktor crveno-belih, posebno priznanje BK Crvena zvezda uručio je Zlatko Došljak.

- Počastvovan sam što sam određen da se ime u kluba zahvalim velikom Žiki Jelisijeviću na nesebičnoj lojalnosti i svim pobedama koje će ostati upisane u istoriju boksa i Crvene zvezde - zaključio je Došljak.

Kurir sport