Foto: Printscreen/YouTube

svi da pročitaju

NE ZNAM ŠTA JE U CEPIVU, ALI NE ZNAM NI ŠTA JE U BUREKU: Hit objašnjenje ex hrvatske ministarke zašto se vakcinisala protiv korone

Po društvenim mrežama širi se objava nekadašnje hrvatske ministarke odbrane Željke Antunović, koja je objasnila zašto se vakcinisala protiv koronavirusa.

Hrvatska

"Vakcinisala sam se protiv kovida. I ne, nemam pojma šta je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lekovima poput Neofena ili Andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima - anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcini protiv tetanusa, gripa, protiv boginja ili u vakcinama za decu. Verujem svom doktoru kad kaže da je potrebno", napisala je ona na Fejsbuku.

Istakla je da takođe "ne zna tačno ni pouzdano šta je sve u kroasanu, bureku ili ćevapima. Nemam pojma ni šta je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem...", navela je Antunović i dodala da ne zna ni sastojke sapuna koji koristi, šampona ili dezodoransa.

"Ne znam dugoročni učinak korištenja mobilnog telefona ni da li kafić u kojem sam upravo popila duži espreso zaista koristio čiste šoljice, kao i da li je osoblje opralo ruke", navela je i dodala: "Puno je stvari koje ne znam i nikad neću znati. Znam samo jedno, život je kratak, jako kratak, a ja i dalje želim raditi nešto drugo osim da sam kod kuće. I dalje želim da izlazim, družim se i putujem i grlim ljude bez straha".

Potom je navela spisak razloga zbog kojih se vakcinisala, i koji ide od toga da se ne razboli i ne umre od korone, preko toga da ne zarazi svoje najbliže ali i sve druge, do toga da može da zagrli ljude koje voli i živi svoj život, a korona postane ružna uspomena.

Kurir.rs