Foto: Instagram/RafaelNadal

Oglasio se Španac

NADAL PROLAZI KROZ DRAMU! RAFA SE OGLASIO PRVI PUT POSLE OPERACIJE: Nisam planirao da hramljem, stvari su sve komplikovanije VIDEO

Tenis

Španski teniser Rafael Nadal oglasio se prvi put posle operacije levog stopala.

Španac je minulog vikenda na Instagramu obelodanio da je imao "medicinski tretman" na stopalu leve noge, a sada je otkrio da je u pitanju bila operacija.

"Dobro sam, malo boli stopalo. Ovo je period koji je komplikovan na ličnom i profesionalnom nivou, ali, iskreno, s iluzijom poboljšanja i suočavanja sa procesom koji će u nekom trenutku biti težak i bolan, ali kroz koji moram da prođem da bih se vratio u poziciju da se borim za ono što želim. Odlučan sam u tome," rekao je Nadal.

Rafa je u karijeri osvojio 20 Gren slem titula i na večnoj listi deli prvo mesto sa Novakom Đokovićem i Rodžerom Federerom.

"Scenario je bio da igram na Vimbldonu, Olimpijskim igrama ili US Openu. U scenariju nije bilo da danas hramljem. Morate da se prilagodite i prihvatite stvari kakve dolaze. Imao sam fantastična dostignuća, veća nego što sam ikada mogao da sanjam, ali i komplikovanih trenutaka zbog povreda. U okviru onog što je moguće, uvek sam nalazio način da napredujem. Stvari su sve komplikovanije jer sat otkucava, ali pozitivan sam i srećan zbog svega što sam uradio," naglasio je Nadal.

Rafael Nadal je poslednji put na terenu bio u Vašingtonu, a pauziraće do kraja godine.

Kurir sport