Foto: Kurir/T.Ilić

Dreser Siniša Renovica

DRESER SINIŠA POSLE SMRTI MILORATKE IZ KRAGUJEVCA, OBJASNIO ZAŠTO PSI KRVNIČKI NAPADAJU: Nikad ne kidišu iz čista mira

Crna Hronika

Dreser Siniša Renovica rekao je ranije za portal Espreso da je nemoguće da vlasnički pas nije do trenutka napada pokazao agresivno ponašanje, odnosno da je napao vlasnika odjednom.

- Ako se vaš pas ponaša devijantno, jednostavno nenormalno još u ranom dobu, kao štene, odmah morate da reagujete i radite s njim. Ljudi naprave greške prilikom odgoja psa, to se prepoznaje od malih nogu, ako se vidi takvo ponašanje, moraju se napraviti uslovi za njegovo držanje - rekao je dreser.

foto: Ucentar

Podsetimo, Miloratku Veljković (69), kako se sumnja, juče je rastrgao šarplaninac u dvorištu njene kuće u Kragujevcu, a mrtvu ženu s brojnim povredama po telu i glavi, navodno je kraj kućice za pse pronašla njena ćerka. Telo je nađeno juče oko 14 sati, a pretpostavlja se da je Miloratku pas ubio još tokom prepodneva.

- Pretpostavlja se da je žena bila sama kod kuće kada ju je napao pas, inače njen ljubimac. Telo je bilo unakaženo, a šarplaninac je nesrećnu ženu ujedao i za vrat, praktično ju je zaklao zubima - objasnio je ranije naš izvor i dodao da niko od komšija niti ukućana navodno nije video trenutak kada je pas skočio na vlasnicu.

(Kurir.rs/Espreso)