Foto: Profimedia

blistala

ZAPALILA CRVENI TEPIH: Glumica u RASKOŠNOJ toaleti sa dubokim ŠLICEM bacila muža u DRUGI PLAN, a ovako je počela NJIHOVA LJUBAV

Pop kultura

Ketrin Zitu Džons oduševila je sve svojim izgledom na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada.

Glumica je na crveni tepih stigla ruku pod ruku sa 25 godina starijim suprugom Majklom Daglaso, a u raskošnoj toaleti bordo boje sa šlicem koji je otkrio njene vitkenoge, oduzimala je dah.

Ketrin je pokazala i da prkosi godinama, te da izgleda neverovatno mladoliko i atraktivno iako će za nekoliko dana napuniti 52 godine.

foto: Profimedia

Majkl je očekivano u potpunosti pao u senku svoje lepe žene, iako su na crveni tepih stigli zbog njega - nominovan je za najbolju mušku ulogu u seriji "The Kominsky Method", sve poglede ukrala je glumica. Ipak, nagrada nije otišla njemu u ruke, ali zato se par očigledno sjajno zabavio na dodeli Emija i potvrdio da je njihova ljubav jaka baš kao i prvog dana.

Podsetimo, par je početkom godine proslavio 21 godinu braka, a zanimljivo je da iako je malo ko verovao u ovu ljubav, oni su zajedno prebrodili sve krize i udarce i sačuvali svoj odnos.

Podsetimo, Majkl i Ketrin upoznali su se na jednom filmskom festivalu davne 1998. i to preko kolege Antonia Banderasa, a on je odmah pao na njene čari - već pola sata posle upoznavanja rekao joj je da će biti otac njene dece.

Bajkovito venčanje holivudskog para održalo se 2000. godine u Njujorku, a za isto su morali da iskeširaju neverovatnih milion i po funti.

Nikada se nizu vezivali veliki skandali o poznatom paru, ali je zato novinske stupce punila priča o bolesti Majkla Daglasa. Naime, čuveni 74-godišnji glumac 2010. oboleo je od raka grla, a sam je otkrio da ga je dobio zbog oralnog seksa. No, ne samo što su prošli kroz težak period kako bi se Daglas oporavio, već je i sama Ketrin imala posledice od ovakvog spleta sudbine - obolela je od depresije.

Uprkos nevoljama oni su ostali jedno uz drugo, kao podrška i oslonac, a uspeli su i da se nose i sa dijagnozom koju je glumica dobila pre nekoliko godina - bipolarni poremećaj.

Bilo je trenutaka kada se spekulisalo da se par razdvojio i da žive na različitim adresama, ali ako to i odgovara istina, stvari su sada na mestu i problemi su iza njih, a ljubav opet cveta.

foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.