Foto: Profimedia

ZA LAKŠI KORAK BEZ BOLOVA: Pružite vašim stopalima dodatnu udobnost na OVAJ jednostavan način!

Žena

Prednji deo stopala vam trne? Često ne možete da se oslonite na taj deo noge? Ne morate da trpite nesnosne bolove u stopalima ako dugo stojite ili šetate. Postoji nešto što bi moglo da vas liši ovih tegoba, te samim tim i olakša hod – pogledajte OVDE!

Silikonski ulošci za prednji deo stopala su tako mekani i „pufnasti“ da će vam biti neuporedivo udobnije sa njima nego bez njih, bilo da već imate problem bilo da ga nemate. Pošto će gornji deo stopala na kome je najveće opterećenje tokom hodanja i stajanja biti sa njima na mekanoj i udobnoj podlozi, bolovi koje imate će biti značajno ublaženi ili čak potpuno eliminisani.

*** Iskoristite AKCIJU i po SUPER CENi od samo 990 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. ***

foto: Profimedia

Ovi ulošci naročito su pogodni za žene koje često i dugo nose štikle. Prilikom nošenja štikli prednji deo stopala je konstantno pod pritiskom, plus se noga u tom položaju često kliza niz cipelu. Ovi ulošci će to sprečiti.

Dodatna prednost ovih uložaka u odnosu na ostale je ta što po sebi imaju rupice koje omogućuju da noga diše, da sa njima u obući ne bude toplije nego što biste želeli.

--- Ovi ulošci su sada na AKCIJI – možete ih kupiti za 990 rsd (1 par) jednim klikom OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. ---

foto: Profimedia

Promo tekst