Foto: EPA/PETER FOLEY

široko

UHVAĆENI NA DELU DOK PIJU KOKTELE: Hari i Megan uživali u noćnom klubu, a društvo im pravile njihove bogate provodadžije! (VIDEO)

Pop kultura

Princ Hari (37) i Megan Markl (40) započeli su svoju trodnevnu posetu Njujorku i Svetskom trgovinskom centru, što je ujedno i njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti otkada su napustili kraljevsku porodicu i preselili se u Kaliforniju 2020. godine.

foto: EPA/PETER FOLEY

Par se po prvi put odvojio od svoje dece Arčija i Lilibet koje su ostavili u Los Anđelesu, a u Njujork su stigli u koloni od desetak automobila i sa dvadesetak telohranitelja, izveštava Daily Mail.

Veče uoči posete memorijalnom centru par je uživao u opuštenom izlasku, pri kom je svaki njihov korak beležila vojska paparaca. Odseli su u luksuznom hotelu Karlajl, u kojem je cena noćenja 1.600 evra.

Zajedno sa svojim velikim obezbeđenjem spustili su se u otmeni bar Bemelmans gde su se družili s naftnim magnatom Majkijem Hajsom i njegovom suprugom Mišom Nunu, koja je navodno svojevremeno spojila ovaj slavni par.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uživali su sa prijateljima ispijajući martinije, pa su nakon tri sata napustili lokal kroz zadnji ulaz sa telohraniteljima.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: