Foto: Pritnscreen

U HUMSKOJ TRLJAJU RUKE

PUNI SE KASA PARTIZANA Crno-belima stiže još 500.000 evra! Sadik odveo Almeriju na vrh tabele, klauzula se uskoro aktivira

Fudbaleri Almerije savladali su Tenerife sa 3:1 u sedmom kolu španske Segunde, a strelac jednog pogotka za crveno-bele bio je i bivši napadač Partizana Umar Sadik.

Fudbal
> 10:47h

Nigerijac je prošle nedelje crno-belima doneo dodatnih pola miliona evra po slovu ugovora sklopljenog pre godinu dana, pošto je probio granicu od 25 golova od dolaska u Španiju.

Novi bonus koji Partizan iščekuje od Sadikovog transfera nema veze s golovima i neizostavno će stići već 4. oktobra ukoliko se Nigerijac nađe u sasstavu za utakmicu Đironi.

Tog dana on će odigrati 50. zvaničan meč za Almeriju što će kasu crno-belih učiniti punijom za novih pola miliona evra.

foto: Profimedia

Partizan je Sadika prodao Almeriji za 5.000.000 evra uz mogućnost još 4.000.000 evra u bonusima. Za prvih pola miliona uslov je ispunjen, ovih drugih pola miliona je samo pitanje trenutka kada stiže imajući u vidu da je Sadik standardan u timu, dok bi čak 3.000.000 evra u Humsku mogla da stignu tek na proleće.

Ali za to je neophodno da se Almerija sa Sadikom u timu plasira u Primeru.

Uprkos izmenama u šampionskoj ekipi, Inter je siguran na početku sezone, a dobar test imaće danas (18.00). U goste mu stiže Atalanta. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,50, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Atalanta.

(Kurir sport)