Foto: Printskrin/Instagram

Ljubav

U SREĆNOJ VEZI: Heroina ženske košarkaške reprezentacije Srbije uživa u zagrljaju svoje devojke!

Ivon Anderson i njena partnerka Dejza Džejms uživaju u srećnoj vezi, a ne uzdržavaju se ni da javno jedna drugoj iskažu ljubav

Košarka

Na nedavno završenim Olimpijskim Igrama u Tokiju, ženska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji medalju. Međutim, Amerikanka u redovima naše selekcije, Ivon Anderson, pobrala je brojne simpatije među Srbima i oduševila izvanrednim partijama u srpskom dresu. Ona je čak i naučila reči srpske himne i pred svaki meč je pevala što je za svako poštovanje.

foto: Instagram

Ali malo je poznato ko je misteriozna devojka sa kojom Anderson često objavljuje slike na društvenim mrežama vidno raspoložena. Ipak po komentarima se jasno može zaključiti da je reč o Andersonovoj emotivnoj partnerki. U pitanju je Dejza Džejms, 25-godišnja Amerikanka. Osim što su u vezi, njih dve povezuje još jedna stvar - košarka. Dejza je profesionalna košarkašica i igra za Univerzitet u Arizoni, a želja joj je da postane sportska komentatorka.

foto: Instagram

Komentar na jednoj od ranije objavljenih slika je glasio: - Ni 365 dana s ovim osmehom jednostavno nije dovoljno - napisala je Dejza, a njeni pratioci su joj čestitali jubilej. A na to je odgovorila i njena devojka Ivon: "Tu sam koliko god ti to budeš želela, dušo", napisala je Amerikanka koja ima srpsko državljanstvo.

Uživale Proslava rođendana u Veneciji Krajem prošle godine, tačnije 24.decembra 2020. Ivon i Dejza su podelile na Instagramu sliku sa pratiocima gde se nalaze u Italiji, Veneciji. Reč je o 24.rođendanu Dejze, koja je pet godina mlađa od Ivon, pa su taj događaj želele da obeleže u ovom romantičnom gradu. Anderson je sliku kratko prokometarisala "moje sve".

Kurir/sport D.L.