Procena

Baždarević: Zvezda ima šanse protiv Bordoa

Kada se sve sabere, Crvena zvezda ima veće šanse protiv Bordoa nego lane protiv Rena, kaže nekadašnji reprezentativac SFR Jugoslavije

Fudbal
> 01:46h

Nekadašnji reprezentativac SFR Jugoslavije Mehmed Baždarević dobro poznaje ekipu Bordoa, sa čijim je trenerom Žiloom sarađivao u Sošou, ali iako Francuze smatra favoritima protiv Crvene zvezde, ipak ne ostavlja crveno-bele bez šansi,l u plej ofu za plasman u Ligu Evrope. "Kada se sve sabere, Crvena zvezda ima veće šanse protiv Bordoa nego lane protiv Rena. Jeste Bordo črsta ekipa, koja mnogo bolje igra u gostima nego pred svojim navijačima. Tako će biti i u prvoj utakmici na beogradskoj Marakani. Majstorski se zatvore, a onda ubitačnim kontranapadima dotuku protivnika", rekao je, između ostalog, Baždarević, a prenose sportski mediji.

Prva utakmica između Crvene zvezde i Bordoa igra se od 21 čas na Marakani, a u loži će biti i Žan-Pjer Papen, svojevremeno član napada Olimpika iz Marseja i jedan od igrača koji je učestvovao u finalu Kupa šampiona 1991. u Bariju. Papen će na Marakani biti u ulozi stručnog konsultanta za jednu francusku televiziju.