Foto: Profimedia

BOLE VAS VRAT, KIČMA I/ILI ZGLOBOVI? Oslobodite se tegoba uz ovu efikasnu kućnu terapiju koja će vas oduševiti!

Život

Od momenta kada počnemo da hodamo naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom koji, tokom vremena, izaziva pritisak na osetljiva nervna vlakna i dovodi do pojave bola. Ne možete da obavljate svakodnevne aktivnosti, a ne možete ni da dođete do termina kod lekara. Šta vam preostaje?

Vazdušno dekompresioni sistem povećava međupršljenski prostor, nežno rasteže trup, oslobađa nerve od pritiska i umanjuje bol. Jedina je terapija bola za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, kao i zglobova, koja ne uključuje upotrebu lekova, a deluje sistemski na organizam.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajn predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 3.300 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

foto: Promo

Princip L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potorom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. L8 pojas za leđa možete naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 6.400 rsd.

foto: Promo

Vratna kragna sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu i veoma je laka i jednostavna za upotrebu. Pomaže u smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Karakteristike vratne kragne sa dekompresionim sistemom:

  • Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije.

Vratnu kragnu naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 8.000 rsd.

foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišu bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj.

Vazdušni pojas naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 9.300 rsd.

foto: Promo

* Dostava je besplatna, a garancija na proizvode iznosi godinu dana.

Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova.

Promo tekst