Foto: Starsport©

zadovoljni

CRNO-BELI NE PUŠTAJU TRENERA! Partizan nudi Stanojeviću novi ugovor

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, mogao bi uskoro da produži ugovor sa klubom iz Humske.

Fudbal

Partizan će tokom naredne reprezentativne pauze u takmičenju Superlige Srbije ponuditi novi ugovor treneru Stanojeviću, kome važeća saradnja sa crno-belima ističe narednog leta, saznaje Telegraf.

Tim se pod vođstvom Stanojevića plasirao u Ligu konferencija kroz veoma teške kvalifikacije i u pomenutom takmičenju drži prvo mesto u grupi B sa šest bodove i bez primljenog gola u dva meča, sa realnim šansama da se domogne evropskog proleća, dok je u prvenstvu takođe na prvoj poziciji sa samo jednim remijem (i to protiv Crvene zvezde) u deset utakmica i gol razlikom 33:3.

Sve je to realan osnov da Stanojević, koji je inače dete Partizana, nastavi drugi mandat u svom klubu i posle leta 2022. godine, iako je na direktno pitanje jednog od navijača, sa uzdahom konstatovao da trenutno ne može da odgovori da li će ostati i po isteku važećeg ugovora.

Novac u Stanojevićevom slučaju niti je bitna, niti presudna stavka, jer posle rada u inostranstvu, mogao je mirne duše još pre dve godine da se "penzioniše" i uživa u plodovima svog rada. U ovom slučaju radi se o isključivo o emotivnoj, psihičkoj i svakoj drugoj "potrošnji", jer Partizan, koliko god svako želeo da radi makar dan u redovima velikana, naprosto "jede" čoveka i to najbolje znaju oni koji su ili bili ili su još uvek deo sistema i prošli to iskustvo.

Kurir sport