Foto: Printscreen

DALA SVIMA EPITETE

NAJSUROVIJA PODELA BUDŽETA: Martina je sada GLAVNA, pa dala najmanje NOVCA onima koji je izbacuju iz TAKTA! PRVA SVAĐA (VIDEO)

Rijaliti

Podela budžeta Martine Petrović napravila je haos među rijaliti učesnicima.

Posebno je bila oštra kada su u pitanju mali budžeti Naredni budžet bio je za Baneta Đokića.

- Najkoristuljubivija osoba u Zadruzi, sam je svoj čovek, a družo se sa ljudima samo kada mu treba nešt - rekla je Martina o Đokiću.

- Mima ti si mi odvratna, moram da kažem da mi je jako ljigovo što si napala Antea za srednji budžet - objasnila je Martina.

foto: Printscreen

- Mi nismo komunicirali, i zbog toga ti dajem mali, ali moram da kažem da mislim da si najiskrenija osoba, ali ne znamo se - otkrila je Martina šta misli od Matoroj.

- Aleks ti si trebala da reagujš na vreme kada si primetila da se Matoroj sviđaš, ako več nisi bise*sualna, trebalo je da se skloniš - rekla je ona.

- Prvo si me provocirao, pa gađao, a onda i rekao da sam loša osoba tako da sve je jasno - pričala je Martina o Peletu.

foto: Printscreen

- Dva mala budžeta za Marka i Staniju. O Staniji mislim da je dignute glave, a to mi se ne sviđa. O Marku sam mislila lepo, ali me je razočarao mnogo puta pogotovo sada kada je rekao da loše delim budžete - rekla je Martina.

- Ti meni nisi ni razumela, mogla si da skontaš kakav je ko, ako si gledala van, i da poentišaš, ali ti kao daješ velike onima koji nikada nisu dobili veliki budžet - rekao je Marko.

foto: Printscreen

- Sledeći mali budžet za ovu poremećenu ličnost. Mislim da imaš psihičke probleme, ne treba da maltretiraš Miju. Soliš nama pamet i ponižavaš. Sledeći mali budžet za Marijanu, nisam imala dvoljno srednjih da bih ti dala - rekla je Mihiću.

Kurir.rs/K.Đ.