Foto: Printscreen/TikTok/themejiafamily_

HIT!

MAMA PODELILA HIT SNIMAK, BLIZNAKINJE OD 7 MESECI VEĆE OD NJE: Kažu da je ona sićušna, a da su njene bebe NAJVEĆE IKADA! (FOTO)

Žena

Mlada mama objavila je na TikToku snimak na kome jedva uspeva svoje bliznakinje od po sedam meseci da nosi, a video je vrlo brzo postao viralan

"Svi žele da znaju da li sam ja sićušna... ili su moje bebe ogromne", našalila se Aleksis nakon što je postala Internet senzacija.

foto: Printscreen/TikTok

Bliznakinje koje imaju samo sedam meseci su uspele da prekriju ceo torzo svoje majke, što je ljude navelo da pomisle da se radi o šali ili optičkoj iluziji.

"Glave tvojih beba su veće od tvoje", "Izgledaju kao da imaju 8 godina", "Zajedno imaju više kilograma nego majka", samo su neki od komentara ispod njenih videa.

Aleksis je naknadno snimila još jedan video u kome priznaje da je ugao snimanja učinio da njene bebe izgledaju veće nego što jesu, ali da su devojčice svakako napredne kada je reč i o visini i o težini.

foto: Printscreen/TikTok

"Poređenja radi, ja imam 52 kilograma i visoka sam 160 centimetara", objasnila je ova mama.

"Da sam znala da ovako dobro snimam svoje bebe, verovatno bih imala karijeru u montaži ili na filmu. Ne bih živela u stanu", našalila se Aleksis i osvrnula se na hejtere koji su njene ćerke nazvali "debelim".

"Zašto ljudi kažu nešto zlobno, a onda napišu "bez uvrede, svakako su slatke", zapitala se ova mama.

foto: Printscreen/TikTok

Kurir.rs/A.A.

Bonus video: