saveti

MARIĆ OTKRIO NAJBOLJE POZE ZA VOĐENJE LJUBAVI! Muški pol voli da gleda partnerku otpozadi, a žene obožavaju DUGE PRSTE

Zanimljivosti
> 13:44h

Seksolog Jovan Marić je gostujući u Jutarnjem programu na Kurir televiziji govorio o muško-ženskim odnosima i otkrio koje to poza dovodi muškarca do vrhunca, a koja ženu.

- Lepo žensko telo je najbolje zanimanje. Pošto živimo u vizuelnoj situaciji, lepota se uvažava. Ako je devojka lepa i ima lepo telo, to je bogatstvo. Muški pol se služi čulom vida, a žene čulom dodira. Muškarci gledaju ili grudi ili zadnjicu. Ženama je bitan dodir, ona u glavi stvori fantaziju kako bi je muškarac dodirivao. Ženi su bitni lepi i dugački prsti - rekao je Marić.

foto: Kurir televizija

Marić je potom otkrio i koji položaji pri vođenju ljubavi najviše odgovaraju ženi, a koji muškarcima.

- Ja sam predložio 2 položaja za vođenje ljubavi, jedan u kome uživa najviše muškarac i jedan u kome uživa žena. Prvi je od pozadi i u tome najviše uživaju muškarci. Drugi je položaj kad je žena odozgo, ali okrenuta leđima muškarcu - posavetovao je seksolog.

foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: