Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, ATA images, Ana Paunković, Shutterstock

OTKRIVAMO KO JE MISTERIOZNI POLITIČAR IZ BOSNE

JOVANA JEREMIĆ ZA KURIR: Tanja Savić imala aferu sa gradonačelnikom Banja Luke! Viđali se na Jahorini, u sve umešana KIJA KOCKAR!

Stars
> 21:47h

Tanja Savić letos je bila u tajnoj vezi s jednim političarem iz Bosne. Ovo je otkrila voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov", ali je prećutala njegovo ime.

foto: Damir Dervišagić, ATA images, Shutterstock, Ana Paunković

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je otkrila Jovana.

Kako saznajemo, njihova veza je bila tajna jer je on u to vreme imao dugogodišnju devojku. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja nakon teškog perioda koji je pevačica imala sa suprugom Duškom Jovančevićem tokom borbe za starateljstvo nad njihovom decom.

foto: Printskrin / You Tube

Naš dobro upućen izvor kaže da se Tanja sastajala s političarem tokom leta uglavnom na različitim mestima, a viđeni su zajedno na Jahorini, gde su proveli romantični vikend. Naš izvor kaže da je on nekoliko puta bio i na njenim nastupima, između ostalog i u Novom Sadu. Tada ga je Tanja izvela na binu i držeći ga za ruku otpevala mu "Zlatnik". Pred svima ga je pitala da li će se pojaviti u njenom novom spotu, on joj nije dao odgovor, ali ju je zamolio da mu otpeva "Poludela". Inače, bili su veoma obazrivi kako se njihova ljubavna afera ne bi otkrila.

foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Iako je bila upoznata s tim da njen partner zvanično ima devojku, s kojom se i pojavljivao u javnosti, Tanji to nije smetalo. Ona je uživala u tom odnosu. Savićkina tajna veza nije dugo trajala, jer je otkrila da se njen političar u isto vreme viđa s Kijom Kockar. Njoj zvanična devojka nije smetala, ali treća devojka, i to njena koleginica, jeste. Kada je dobila informacije da je Stanivuković s Kijom na moru, a potom i videla njihove zajedničke fotografije koje su preplavile medije, raskinula je s njim i prekinula svaki kontakt.

foto: Printskrin / You Tube

Mi smo nakon ovih saznanja pozvali Jovanu, ali ona i dalje nije htela da priča o političarevom identitetu.

- Imam informaciju s kim je bila, ali neću otkriti ko je u pitanju. Znam tačno kad su bili, znam i gde, sve znam, problem je što sve znam. Tačna vam je informacija da su se videli na Jahorini i da je njihova veza pukla zbog jedne pevačice - rekla nam je Jeremićka.

Pokušali smo da dobijemo i komentar gradonačelnika Banjaluke, ali nam je on odbijao poziv, a na našu poruku nije odgovorio. Ni Tanja nije odgovarala na naše pozive.

foto: Ata images, Ana Paunković

Savićkin muž Dušan Jovančević za Kurir

Tanji želim sreću i ljubav!

Kontaktirali smo i s Tanjinim mužem Dušanom Jovančevićem, kako bi nam prokomentarisao vezu svoje žene s političarem iz Bosne.

- U vezi s našim brakom morate sve pitati Tanju. Njoj želim samo puno sreće, uspeh, ljubav i zdravlje - odgovorio nam je Dušan.

foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video: