Foto: Screenshot YT

BRUKA

TEKSAŠKI POLICAJCI STRADALI DOK SU TEZGARILI U BARU: Upali u noćnu zasedu, dvojica ranjena, jedan mrtav VIDEO

Muškarac naoružan puškom upucao je trojicu zamenika teksaškog šerifa ispred bara dok su istraživali prijavu u subotu rano, ubivši jednog od njih, saopštile su vlasti.

Planeta
> 16:15h

Jedna osoba je privedena, iako vlasti nisu odmah znale da li je ta osoba osumnjičena ili svedok, rekao je novinarima izvršni pomoćnik šefa policije u Hjustonu Džejms Džons.

"Verujemo da su upali u zasedu, pogođeni ... puškom", rekao je Džons.

Pucnjava se dogodila oko 2:15 ujutro, nakon što su četvorica zamenika policajca okruga Haris, koji su radili dodatni posao u sportskom baru Norte 45, "izašli napolje kako bi rešili smetnju", rekao je Jones.

"Ispostavilo se da je to možda bila pljačka u koju su oni intervenisali ... verovatno im tada nepoznata", rekao je Džons.

"Pokušavali su da uhapse osumnjičenog ili da ga pritvore ... kada su upali u zasedu", i pucali su, rekao je on.

Zamenici su odvedeni u bolnicu, a jedan je preminuo, rekao je policijski starešina Mark Herman. Njihova imena nisu odmah objavljena.

Od preživelih poslanika, jedan je pogođen u leđa i bio je na operaciji u subotu ujutru, a drugi je pogođen u stopalo i spremao se za operaciju, rekao je Herman u subotu rano.

"Ovo je težak period za Ulicu 4. Tražim sve misli i molitve naše zajednice za naše porodice", rekao je Herman.

Istražitelji veruju da je ubica bio muškarac u ranim dvadesetim godinama, kaže Džons. "Nadamo se da ćemo uskoro imati osumnjičenog u pritvoru", rekao je Herman.

Kurir.rs/CNN