Foto: Profimedia

sve se tajne znaju

PRIČAO JE S NAMA KAO DA SMO ORTACI! Džoni Dep u provodu sa lepim devojkama iz Srbije: Pili smo rakiju, jeli ćevape s kajmakom

Pop kultura

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep danas dolazi u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Superstar će u našoj zemlji provesti samo 24 sata, ali će imati naporan dan. Dep će imati konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a popodne će se sastati s predsednikom Aleksandrom Vučićem.

foto: Profimedia

Članice grupe Hurricane Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić pravile su društvo Depu kada je prošli put bio u Beogradu, a u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji pričale su o susretu s njim.

foto: Printscreen Instagram

- Pili smo rakiju, jeli ćevape s kajmakom, mi smo mu pevale i bogami mu se svidelo - rekle su "uraganke", koje su navele da su uživale u njegovom društvu, a zatim su otkrile detalje razgovora:

- Pričao je sa nama kao da smo ortaci, potpuno normalno, miran je i tih. Vidi se da je načitan i intelektualan tip - rekla je Sanja.

foto: ATA Images

Kurir.rs

Bonus video: