HIT

USRED EMISIJE REKAO VODITELJKI DA JE VOLI! Zbog izjave ljubavi takmičara svi popadali od smeha! U studiju nastao opšti HAOS!

Jesenji TV program
> 16:36h

U 27. emisiji popularnog porodičnog kviza "Mozaik" gledaoci su imali prilike da navijaju za Dragana Stojanovića, koji se i ovog puta našao na poziciji crvenog takmičara i Zorana Krstića na poziciji plavog takmičara.

Da podsetimo, nagrade za pobednika i drugoplasiranog u kvizu "Mozaik" je za drugoplasiranog takmičara 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobednik dobija 300.000 dinara i nagradno putovanje.

Nakon prve dve igre "Nizovi" i "Daj mi slovo" Dragan je ubedljivo poveo, a svoju matematičku dominaciju nastavio je i u igri "Abakus".

foto: Kurir televizija

U igri "Štafeta" Draganu je pala koncentracija na samom početku. Zapelo je kod reči na slovo "s", a čitava dva poena otišla su Zoranu.

foto: Kurir televizija

Igra "Magelan" testira znanje naših takmičara iz oblasti opšte kulture, istorije i geografije, takmičari su pokazali izvrstan smisao za humor.

Pravi šou u studiju je nastao oko pitanja šta na japanskom jeziku znači izraz "aišite amasu". Takmičari nisu znali, a kada je voditeljka Danijela Pantić Conić otkrila da je značenje "volim te", Dragan se dovitljivo ubacio sa "I ja tebe", što je izazvalo smeh kod svih.

foto: Kurir televizija

U dobrom raspoloženju nastavljena je igra, a ovoga puta više poena ostvario je Zoran Krstić. Ipak, iako se približio crvenom takmičaru po poenima, Zoran nije uspeo da ga prestigne.

U igri "Do vrha" takmičari su u prvom delu igre spajali ime muzičara sa instrumentom, a u drugom filmska ostvarenja sa režiserima. Iako je i u ovoj igri plavi takmičar osvojio više poena, nije uspeo da prestigne takmičara na crvenoj poziciji.

foto: Kurir televizija

U poslednjoj igri "Kurir" Dragan je uspešno rešio svoju asocijaciju. Iza skrivenih poruka krio se pojam "Petar Pan". I Zoran je otkrio da se iza njegove asocijacije krije pojam "pijaca", a krajnji skor otišao je u prilog Draganu.

On je i u ovoj epizodi pokazao svoju dominaciju, a obojica takmičara otišla su kući sa vrednim nagradama.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.