Foto: Profimedia

priče sa fudbalske pijace

VANDA JE ODVELA LUKU U REAL: Madriđani su imali NOVAC za Ikardija, ali ih je jedan detalj naterao da izaberu Jovića

Sapunica oko bračnog statusa fudbalera Pari sen Žermena Maura Ikardija i njegove supruge Vande Nare. svakim danom na površinu izbacuje nove detalje, pa se tako sada pojavila tvrdnja da Argentinac zbog supruge, koja mu je i menadžerka nije potisao za Real Madrid januaru 2017. i 2018. godine,

Fudbal

Španska Marka piše da je to bio i te kako dobar potez tima iz Madrida koji je želeo da nađe partnera ili zamenu za Karima Benzemu, a prvi izbor je bila "devetka" Intera, međutim zbog Vande Nare i njenih nastupa na televiziji - odlučili su da "preskoče" Ikardija. Pustili su ga da ode u PSŽ, a oni su na leto 2019. godine iz Frankfurta doveli srpskog reprezentativca Luku Jovića.

"Ne možemo da ga i to nije njegova krivica", prenosi Marka glasine iz Real Madrida u to vreme, pošto je njegova supruga na italijanskoj televiziji konstantno kritikovala Inter, trenera, članove uprave.

Nisu želeli da se to i njima ponovi, dobro je poznato kakve stvari prate Vandu i Ikardija, pa je što je sada na svojoj koži osetio i Pari Sen Žermen koji na Argentinca nije mogao da računa za meč protiv Lajpciga, a pitanje je i kada će ponovo biti posvećen samo fudbalu.

Kurir sport