spektakl

KAD SE RADA, ČORBA I ZORJA SPOJE, NASTAJE EMISIJA ZA PAMĆENJE! Večeras u Kontrashow pogledajte ovaj trio u potpuno drugom svetlu

Stars

U večerašnjem izdanju emisije “Kontra šou” koju možete pratiti od 23:10 časova na Kurir televiziji gosti su popularni Radmila Rada Manojlović, Milan Janković Čorba i Zorica Zorja Pajić.

Ovaj pre svega neobičan trio govorio je o različitim temama.

Pevačica Rada Manojlović vratila se par koraka u prošlost i govorila o svom nekadašnjem momku, pevaču Milanu Stankoviću.

foto: Kurir televizija

Njena koleginica Zorja otvorila je dušu voditeljki Jovani Nikolić i progovorila o učešću u Zvezdama Granda. Priznala je da su je uvredili komentatori Zvezda Granda u njihovoj emisiji Lutajuca kamera, kako ima fizički nedostatak.

Zorja nije stala tu, ona je iznela i svoje mišljenje o najvećim rivalkama na estradi, Ceci i Jeleni Karleuši.

foto: Kurir televizija

Pravi šok u emisiji je nastao kad je Čorba izjavio da mu je najseksi žena u Zadruzi Kijina mama, Nadica Kamel! A kad se već dotakao Zadruge, otkrio je i istinu o Kristijanu Goluboviću i izdaji.

foto: Kurir televizija

Voditeljka Jelena Nikolić je i ovog puta pripremila brojna iznenađenja koja su kod gostiju izazvale buru emocija, postavljala je pitanja koja do sad niko nije, a šta su sve gosti ispričali ispričali saznajte večeras u emisiji “Kontra šou” od 23:10 na Kurir televiziji!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: