Foto: Printscreen

olicija utvrđuje okolnosti njegove smrti

KO JE UČESNIK PAROVA KOJI JE PRONAĐEN MRTAV U PEKARI: Dimitrije pričao da je ROBIJAO, pljačkao, a iza sebe ostaivio BOLESNOG SINA

Rijaliti

Dimitrije Mijatov (42), nekadašnji rijaliti učesnik pronađen je mrtav u Beogradu, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti.

Naime, kako se navodi, on je pronađen mrtav u ulici Maršala Tolbuhina broj 27, u jednoj pekari, u toku je uviđaj zbog smrti Mijatova.

foto: Printscreen/Youtube

Inače, on je tokom učešća u "Parovima" ispričao da je bio po zatvorima, i to u Grčkoj i Dominikanskoj Republici. On je takođe tada priznao da je pljačkao radnje i da je zbog toga završio iza rešetaka.

Jedna od njegovih krađa otkrivena je jer ga je odao mobilni telefon. Međutim, Dimitrije se bavio i drugim mutnim radnjama, o kojima je obavestio ukućane „Parova“.

- U Grčkoj sam imao lažna dokumenta, a u Dominikanskoj Republici sam skidao klime sa zgrada. Bio sam organizator te akcije - ispričao je Mijatov jednom prilikom, a njegovu krimi-biografiju je dopunio Milutin Radosavljević Mili, koji je otkrio da je njegov cimer opljačkao i jednu staricu u centru Beograda.

- Zbog toga je bio deset godina u bekstvu - ispričao je Mili, dok se Dimitrije samo smeškao.

Dimitrije je iza sebe ostavio sina, koji je bio veoma bolestan i kome su se borili za život.

"Molite se za Nikolu, baš mu je loše. Bože, molim te, pomozi mu", napisao je Mijatov jednom prilikom na Instagramu uz fotografiju dečaka.

foto: Printscreen

Dimitrije je često ulazio u sukobe sa drugim učesnicima rijalitija. Preživeo je ranjavanje, zatvor, saobraćajne nesreće, a bio je i u paklu droge, o čemu je pričao u pomenutom šou-programu. Za sobom je ostavio sina koji živi sa majkom u Dominikanskoj Republici.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: