Foto: Profimedia

pukao mu film

RONALDU PUKAO FILM ZBOG DEBAKLA! NIKADA NIJE BIO OVAKO BESAN: Portugalac iz nemoći šutnuo igrača Liverpula! VIDEO

Poraz Mančester Junajteda od Liverpula na Old Trafordu (5:0) teško pao Kristijanu Ronaldu

Fudbal

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo doživeo je sa svojim Mančester Junajtedom šokantan poraz na domaćem terenu od ekipe Jirgena Klopa sa 5:0!

Međutim, iako je fudbalska veličina, ipak nije mogao da se pomiri sa ubedljivim porazom, pa je u toku samog meča nekoliko puta pokazivao izlive besa, frustracije i grimase kojima je iskazivao nezadovoljstvo rezultatom i igrom njegovog tima. Nije mu bilo lako pa je pri rezultatu 3:0 za Liverpul, Portugalac potpuno pogubio živce. Žrtva je bio Kurtis Džons.

foto: Profimedia

Vezista Liverpula je dobio duel, Ronaldo ga je oborio na zemlju rvačkim zahvatom, pa nastavio da ga šutira. Nije pogodio igrača Liverpula u stomak, već u loptu, ali to ne menja utisak da bi mnoge sudije pokazale crveni karton za ovakav potez Portugalca, međutim, nisu.

foto: Profimedia

Ko gudi ima pravo da se ljuti, ali ljutnju sigurno ne treba manifestovati na ovakav način. Ronaldo je za ovaj neshvatljiv potez dobio žuti karton od Entonija Tejlora, a mnogi smatraju da je to zato jer je u pitanju ipak Kristijano Ronaldo, pa je zato i izbegao crveni karton.

Na video snimku se vidi kako Ronaldo šutira protivničkog igrača, pa procenite sami da li je za crveni karton taj potez Portugalca.

Kurir sport