Foto: Instagram/Georgina Rodrigez

stižu prinove

KRISTIJANO RONALDO OPET OČEKUJE BLIZANCE: Georgina Rodrigez trudna, slavni Portugalac potvrdio radosnu vest na Instagramu!

"Naša srca su puna ljubavi i ne možemo da dočekamo da vas sretnemo", napisao je fudbaler Mančester junajteda

Fudbal
> 20:53h

Španski list "Hola!" je plasirao vest kako će fudbalski superstar Kristijano Ronaldo ponovo postati otac. Prema pisanju španskih medija, izabranica čuvenog Portugalca Georgina Rodrigez je u drugom stanju!

Kristijano Ronaldo je na svom Instagram nalogu potvrdio radosnu vest, uz zajedničku i fotografije blizanaca koji su na putu.

- Oduševljeni objavljujemo da očekujemo blizance! Naša srca su puna ljubavi i ne možemo da dočekamo da vas sretnemo, napisao je Ronaldo.

Fudbaler Mančester junajteda ima već četvoro dece, a troje je dobio vantelesnom oplodnjom partnerki. Georgina je Kristijanu rodila četvrto dete, Alanu Martinu, nakon što su Kristijano junior i blizanci Eva i Mateo rođeni posle veštačke oplodnje.

foto: Instagram/Georgina Rodrigez

Mnoštvo je spekulacija bilo o Ronaldovim naslednicima, pogotovo vezanim za blizance. Nakon rođenja Eve i Matea, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo kako je bila reč o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir sport