Foto: Starsport©

odgovor crno-belih

BAT SUSPENDOVAO PARTIZAN Oglasio se Mijailović: Trinkijeri napravio problem, znamo kome je cilj da se prikaže kako nam nije dobro

Košarkaški klub Partizan trenutno se nalazi pod sankcijom Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT).

Košarka

Ta informacija je podigla puno prašine u Srbiji, nakon što su je preneli mediji, a oglasio se i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

Prvu sankciju je BAT uveo 15. oktobra, to je potvrdio i Mijailović dodavši da trenutno postoje dva slučaja zbog kojih je aktivna zabrana registovanja novih igrača, ali uverava da zabrana neće još dugo biti aktivna.

- Tačno je, postoje aktivna dva slučaja oko kojih je već postignut sporazum i brzo će ta zabrana biti skinuta. Poslali smo finalnu saglasnost BAT u vezi sa dinamikom isplate tih potraživanja zbog kojih zabrana formalno i dalje stoji. U pitanju su Trinkijeri i Aleksej Nikolić - rekao je Mijailović za "Mozzart sport" i dodao:

foto: Tamara Trajković

- U svakom slučaju, ne dešava se ništa što bi trebalo da uznemirava bilo koga ko voli Partizan ili da raduje one koji ga ne vole. Ne širi se slučajno ova vest, iako nije nova, piše od kada je taj administrativni problem. Znamo kako se plasira i kome je cilj da se prikaže kako u Partizanu nije dobro - poručio je prvi čovek crno-belih za "Mozzart sport".

On nije precizirao kada se očekuje da zabrana bude ukinuta, ali moguće je da je upravo odluka BAT razlog zašto Partizan nije doveo pojačanje koje već neko vreme očekuju navijači, ali je i najavljivao sportski direktor ekipe, Zoran Savić.

Kurir sport/Mozzart sport