Foto: Profimedia

ZASLUŽENO

UNIŠTIO PANATINAIKOS! Eli Okobo MVP sedmog kola Evrolige

Košarka

Košarkaš Asvela Eli Okobo najkorisniji je igrač sedmog kola Evrolige, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.Asvel je pobedio Panatinaikos u gostima sa 84:70, a najzaslužniji za to bio je upravo Okobo.

On je meč završio sa 35 poena, četiri skokova i sa po dve asistencije i ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti 37.

Valter Tavares iz Real Madrida imao je sledeći najbolji indeks korisnosti, 28, u porazu svog tima na gostovanju protiv Uniksa. On je upisao 15 poena, sedam skokova, četiri ukradene lopte i blokadu.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović imao je indeks korisnosti 27 u porazu od Milana, zabeleživši 17 poena, sedam skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i blokadu.

Kori Higins iz Barselone, ​​Donta Hol iz Monaka i Darun Hilijard iz Bajerna, sa indeksom korisnosti 26, upotpunjuju listu najboljih pojedinačnih nastupa u sedmom kolu Evrolige.

Okobo je sa 35 postignutih poena i najbolji strelac ove runde takmičenja, Tonje Džekiri iz Uniksa i Donta Hol su imali po deset skokova, dok je najbolji asistent bio košarkaš Uniksa Marko Spisu sa devet uspešnih dodavanja.

Kurir sport