LIGA EVROPE

DRAMA ISPOD SEVERA PO ZAVRŠETKU UTAKMICE: Morala da interveniše Hitna pomoć, evo šta se desilo! Oglasili se i iz Zvezde! VIDEO

Finiš meča između Crvene zvezde i Midtjilanda doneo je i neprijatne scene na Marakani.

Fudbal
> 00:07h

Naime, prilikom izlaska sa terena, navijači su zasuli gomilom predmeta sudije i učesnike utakmice, nezadovoljni odlukama sudijske trojke iz Mađarske.

Po završetku fudbalske utakmice, prilikom ulaska u tunel igrača i stručnog štaba FK Crvena zvezda, od strane navijača sa tribine, najverovatnije nekim čvrstim predmetom (predmet nije uočen) pogođen je kondicioni trener FK Crvena zvezda - Federiko Panonćini (strani državljanin). Isti je kolima SHP prevezen na UC radi ukazivanja pomoći.

Podsetimo, Zvezda je prošle sezone u Ligi Evrope već kažnjena zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića, pa joj novi incident definitivno nije bio potreban.

Pogledajte i sami šta se dogodilo.

Portparol Crvene zvezde Miljan Milošević pokušao je da objasni dešavanja posle utakmice,dolazak kola klinike Anlave zbog jednog povređenog člana stručnog štaba.

Kapiten Milan Borjan je u to vreme pokušao da smiri situaciju.

- Borjan je u redu. Ništa se nije desilo. Navijači su burno reagovali zbog sudija. Posle je reagovala i policija, ali je sve u redu - rekao je Miljan Milošević i dodao:

- Čim ustanovimo sve detalje,klub će se izjasniti. Ispitaćemo sve što se desilo. Borjanu ništa ne fali,sve je sa njim u redu , zaključio je Milošević

Kurir sport