Foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić, Dragan Kadić

TUGA

RAK PANKREASA ODNEO JE 3 VELIKANA NAŠE SCENE: I oni su izgubili bitku sa ovom OPAKOM BOLEŠĆU, nije im bilo SPASA

Stars

Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, a kako je njegova porodica istakla u saopštenju, umro je nakon borbe sa rakom pankreasa.

Inače, rak pankreasa usmrtio je u poslednjih nekoliko godina više poznatih ličnosti. Dva Marinka i jednog Tihomira, koje je Srbija obožavala.

foto: Nemanja Nikolić

Pre Marinka Rokvića, krajem prošle godine preminuo je od iste bolesti i glumac Tihomir Arsić.

- Bolest je stvar koju treba normalno da tretiramo. Moja porodica me podržava i imam sreću da me leče sjajni lekari. Ne plašim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto da uradim - rekao je Arsić.

- Možda neću stići da se izvinim svima prema kojima sam pogrešio i možda neću stići da pomognem svojoj deci. Imam dve odrasle ćerke i dvoje mlađe dece, kao i unuku. Želeo bih samo zbog njih da budem još prisutan. Verujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života treba da provedu radosno - rekao je tada glumac.

foto: Vladimir Šporčić

Glumac mlađe generacije, Marinko Madžgalj, takođe je preminuo od ove bolesti. Madžgalj je imao samo 36 godina kada je 2016. izgubio bitku sa ovom opakom bolešću.

foto: ATA Images

Kurir.rs/M.M.

Bonus video: