Foto: Profimedia

hit

LUUUDA PRIČA DOLAZI IZ NEMAČKE: Mladog Burkarta zvao selektor Flik, on mislio da ga SMARA VODOINSTALATER!

Centarfor Majnca dao osam golova na 13 utakmica Bundeslige

Fudbal

Luda, baš luda priča dolazi iz Nemačke. Mladi napadač Majnca Jonatan Burkart otkrio je medijima zanimljivost prilikom poziva koji je dobio od selektora Hansija Flika. Njegovo ime nije se našlo na spisku za utakmice protiv Lihtenštajna i Jermenije, ali je prvi trener A tima ipak hteo da se čuje sa njim.

Jonatan Burkart (21) ima impresivan učinak u Bundesligi, dao je osam golova na prvih 13 utakmica u sezoni za Majnc, a to nije prošlo neopaženo kod selektora "pancera".

foto: Profimedia

- Video sam prošle nedelje dva propuštena poziva na mobilnom telefonu. Nepoznat broj. Pošto sam tih dana imao problema sa vodom u stanu pomislio sam da je u pitanju vodoinstalater kog sam ranije pozvao. Okrenuo sam taj nepoznati broj i niko se nije javio - rekao je Burkart, a onda dodao:

- Onda sam to uradio još jednom... Pojma nisam imao koga sam dobio. Bio je to selektor Flik. Onda smo konačno započeli razgovor.

foto: Profimedia

Naime, Hansi Flik želeo je da se čuje sa mladim Burkartom i objasni mu zašto ga nije zvao u A tim, iako je poziv po svim parametrima zaslužio. On mu je u razgovoru objasnio da je potrebniji mladoj reprezentaciji koja se još nije kvalifikovala za Evropsko prvenstvo.

Kurir sport