Foto: Printscreen/Facebook

nasmejala sve

MAMA OBJAVILA URNEBESAN OGLAS! Bez dlaka na jeziku opisala KOLEVKU ZA BEBE: Dete će vam se svakako buditi na 2 MINUTA! (FOTO)

Žena

Britanka Lusi Vinter je na Fejsbuku objavila oglas za prodaju kolevke za novorođenče koju na kraju nije ni prodala već ju je poklonila, ali je oglasom mnoge zabavila.

foto: Printscreen/Facebook

Naime, u Fejsbuk grupi "Sale in Kingswood and Staple Hill Winter" kolevku je opisala kao "sjajan prostor za spavanje koji beba može i da odbije da koristi'.

- Možete i da je izvučete jer ima prikladne ručke i može se staviti na bilo koju ravnu površinu, a bebu u njoj stavite da leži na madrac koji je takođe uključen u cenu - piše mama u oglasu za kolevku koju prodaje za simboličnih 20 dolara.

Isto tako ju, kaže nabrajajući njene pogodnosti, možete i nositi sa sobom po kući; dete će vam se ionako u njoj buditi svako dve do tri minute, prenosi "The Sun".

foto: Printscreen/Facebook

- Kolevka je gotovo netaknuta i stanje joj je savršeno jer je moj prekrasni anđeo od rođenja bio za nju prevelik, pa je trebalo da kupimo i krevetić - kaže mama i dodaje da "ima i plastične delove koji dobro dođu da dete iz nje ne izleti dok u dva ujutru demonstrira kako brzo može mahati rukama i nogama, pa tako do jutra..."

Kolevka, dodaje, ima i mali beli baldahin za zaštitu od sunca, što dobro dođe ako želite posetiteljima da odvučete pažnju od svoje odeće zamrljane bljuvotinom i prljave kose koja je zadnji put oprana u trudnoći...

Svoju objavu Vinter je završila poželevši sreću potencijalnim kupcima i pozdravom "iz doma bez dima cigarete", ali i bez kućnih ljubimaca - jer je i psu bilo dosta bebine vriske i plača, pa se udomio negde drugde.

- Urnebesno iskreno, mogu se poistovetiti - napisala je jedna pratiteljica, a neki su dodali i kako "nažalost nisu zainteresirani za kupovinu", ali su se autorki oglasa zahvalili što ih je nasmejala.

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video: