dame osvojile 100.000 dinara

OVONEDELJNE POBEDNICE SU MAJKA I SNAJKA OTIĆ: Emisiju obeležile nedozvoljene radnje, repovanje i PIKANTNI BURITO

Jesenji TV program
> 14:57h

Svekrva Lila i snajka Jelena predstavile su kulinarska umeća porodice Filipović iz Obrenovca, u 45. epozodi drugog ciklusa šoua Majke i snajke.

Ovo im je drugo učešće u Kurirovoj kuhinji.

Lila je odabrala šta će večars kuvati - domaći burito, koji je izazvao različite asocijacije na crvenoo, ljuto, začinjeno...

foto: Kurir TV

Sin Dragan, odnosno suprug, kasnije će odabrati uspešnije jelo koje su pripremale njegove dame, za šta će u slučaju da pogodi, obezbediti dnevnu nagradu od 10.000 dinara i tri poena.

Posle nabavke se videlo da li Filipovićeve umeju da razlikuju korijander i peršun, kao i da li je u ponudi postojao majonez sa spiska. Takođe, neko se služio "nedozvoljenim radnjama" i nabavio hemijsku i specijalne šifre.

foto: Kurir TV

Da li su sve nabavile i dobile svih 60 minuta predodređenih za kuvanje?

U nastavku emisije čuli smo da je Jelena pica majstor, da bi volela da otvori svoju piceriju, a kao i svaka dobra domaćica, Seka se ponudila da joj napravi reklamnu špicu i da joj ideju za naziv lokala.

foto: Kurir TV

Naporno kuvanje je završeno, pa je komotno usledila degustacija.

Snajke su pohvalile Jelenin burito,. uz male zamerke da nije dovoljno pikantno.

foto: Kurir TV

"Odličan, samo malo da je bio ljući", saglasne su snajke.

Majke su dale epitete sjajno, odlično, dopadljivo...

"Prazni tanjir pokazuje", rekla je jedna od majki.

foto: Kurir TV

OCENE: Svekrve su dale ocene 9, 8, 10, 9, a snajke 10, 10, 8, 9.

Raša je dao ocenu 6, a Seka 8.

foto: Kurir TV

Dragan se vratio u igru, odabrao je pikantnije jelo i uspeo da pogodi da iza njega stoji njegova mama, čime je osvojio dnevnu nagradu i dodatne poene.

Porodica Otić ove nedelje je posle tajnog glasanja Tajne zaradila je 43, Kostići 36, Sinđelići 33, Krsmanovići 29 i Filipovići 39.

foto: Kurir TV

Pobedile su majka Vesna i snajka Nađa Otić, osvojile ovonedeljnih 100.000 dinara i plasirale se u sledeću fazu takmičenja.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Lila i Jelena FilipovićSeka AleksićRašaRadomir Raša Vlačić