VELIKI USPEH

DRULOVIĆ OTKRIO PLAN IZ SVLAČIONICE! ZNALI SMO ŠTA FRUSTRIRA RONALDA! Idemo na Svetsko prvenstvo da napravimo VELIKO IZNENAĐENJE

Fudbal
> 09:35h

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović veruje da orlovi dogodine mogu da naprave veliko iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Kataru!

Drulović se osvrnuo na veliki uspeh naše reprezentacije u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo i naglasio da je to pre svega zasluga selektora Dragana Stojkovića Piksija!

- Utakmica u Lisabonu je pokazatelj svega što se radilo u prethodnih devet mescfi. To je zasluga našeg selektora. Piksi je bio lider i kao igrač i sada je lider kao selektor. Sa tom harizmom se rađa. Pokazao je da se mi pitamo za sve. Uneo je novu energiju. Pobediti jedan Portugal u Lisabonu i imati posed lopte 60:40 pred njihovim navijačima je izvanredan rezultat - rekao je Drulović u uključenju u jutarnji program Kurir televizije i dodao da su mu mnogi poznanici iz Portugala priznali da je Srbija u nedelju jednostavno bila mnogo bolja.

foto: Kurir televizija

Drulović očekuje da reprezentacija nastavi sa dobrim igrama i tokom narednog perioda, a pogotovo na Svetskom prventstvu u Kataru.

- Mnogi naši igrači bili su evropski i svetski prvaci i sad su ušli u najbolje godine. Verujem da ćemo biti reprezentacija koja će da napravi veliko iznenađenje. Imate mnogo dobrih reprezentacija koje idu u baraž, poput evropskog šampiona Italije, a mi smo među 10 koje su već tamo - rekao je stručnjak.

Drulović je otkrio i plan iz svlačionice.

- Bilo nam je važno da oduzmemo loptu i da kontrolišemo igru. Ronaldo i njegovi ne vole mnogo da trče. Znali smo da ćemo tako biti korak bliže pobedi. Zahvaljući taktici i pre svega našim defanzivicima Ronaldo nije došao do izražaja i svakako da je to njegova frustracija - rekao je pomoćnik selektora.

Drulović je naglasio da je bilo fenemenalno biti Srbin u Lisabonu u nedelju posle utakmice.

- Ovo je veliki uspeh za sve koji vole fudbal u Srbiji. Nadam se da ćemo u budućnosti doneti još radosti našem narodu - rekao je Drulović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video: