Foto: Dragana Udovičić

NEMA STIDA

SRAMAN POTEZ REPERA: Buba Koreli javno PONIŽAVA svoju devojku! Hvali se njenim ORALNIM umećem! (FOTO)

Stars

Amar Hodžić poznatiji kao Buba Koreli još jednom je pokazao svoju "džentlmensku stranu", pa je, nakon prozivki na račun Sare Jo, sada ponizio i svoje partnerke Jasminu i Petru, nazvavši ih "kraljicama dubokog grla".

foto: Printscreen/Instagram

Očigledno je da sarajevski muzičar svoje frustracije leči tako što omalovažava druge, ali da u tu grupu spadaju i njegove žene, gotovo niko nije očekivao. Naime, kako bi ispao "frajer, Buba Koreli je na svom Insta storiju objavio printskrin poziva jedne od partnerki koja mu je u telefonskom imeniku umemorisana kao "deep throat queen" (kraljica dubokog grla).

foto: Printscreen Instagram

Ovaj nedžentlmenski potez mnogi su osudili i poručili reperu da svoju intimu sačuva za sebe, a posebno da treba da poštuje svoje devojke i da ne otkriva kakve su u krevetu.

foto: Pritnscreen

S druge strane, osim osuda, na društvenim mrežama su se mogle naći i šale na reperov račun, odnosno na veličinu njegovog polnog organa. Naime, Buba je nedavno na Instagramu obajvio sliku svog ponosa, a mnogi su komentarisali da nema čime da se ponosi.

- Pa za ono njegovo i nije potrebno duboko grlo. Bolje da je upisao "plitko grlo". A šta će njemu deep throat sa onom mizerijom od ćune? - samo su neki od komentara.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video: